Hollandium-logo

“HUBBLE BIEDT U INZICHT, BETER EN SNELLER DAN OOIT TEVOREN.”

Hollandium-logo-tm-white

De Hubble Suite

Hubble by insightsoftware.com is een geïntegreerde suite van High Performance Management applicaties, speciaal ontworpen voor Oracle E-Business Suite en JD Edwards, eventueel gecombineerd met andere gegevensbronnen. Hubble biedt Rapportage, Analyse en Planningsmogelijkheden in één, real-time oplossing. Vertrouw op één versie van de waarheid om uw business te begrijpen, te managen en te voorspellen!

VERTEL ME MEER >

hubble-reporting

Geen andere oplossing stelt u in staat om uw ERP data zo snel, direct en intuïtief te benaderen. U kunt de meegeleverde sjablonen gebruiken of eenvoudig zelf rapporten ontwerpen, genereren en aanpassen in real-time. Door de naadloze integratie met uw Oracle E-Bussiness Suite omgeving kunt u zonder te hoeven extraheren direct filters, drill-downs en berekeningen loslaten op uw ERP en snel inzichten verwerven die voorheen verborgen bleven. 
Heeft u Oracle Discoverer nog niet vervangen? Wacht dan niet langer, support eindigt juni 2017! Maar vrees niet, u kunt uw Discoverer rapporten simpelweg converteren naar Hubble. We laten het u graag zien in een demo of POC. Hubble Reporting is live in minder dan twee uur. De ROI is fenomenaal!

Laat maar zien!

Hubble-reporting-logo

logo-tm-white

HUBBLE ANALYTICS

Hubble Analytics verbindt uw mensen, data en systemen. Financiële managers, verkoop en operationele gebruikers kunnen zelf dashboards creëren om zo cruciale informatie uit het ERP en andere bronsystemen, zoals bijvoorbeeld een CRM, helder weer te geven. Zo kunt u in één oogopslag zien hoe de business ervoor staat in verhouding met gestelde KPIs. Natuurlijk behoudt u de mogelijkheid om onderliggende cijfers zowel in de breedte als diepte in real-time te onderzoeken, waarna u deze levende data kunt delen met andere gebruikers ter informatie of goedkeuring.

hubble-planning

Accuraat plannen, budgetteren en voorspellen is noodzakelijk om de beste resultaten te bewerkstelligen door de gehele organisatie. De meeste bedrijven worden hier echter in gehinderd door inflexibele systemen en het gebruik van spreadsheets. Hierdoor zijn financiële mensen genoodzaakt omvangrijke dumps van dode data te doen waardoor data-integriteit en samenwerking een probleem worden. Omdat Hubble Planning geïntegreerd is met de enige bron van de waarheid, uw ERP, hoeft deze data nooit te worden geëxporteerd maar kan in Hubble worden gecombineerd met aanvullende gegevens waardoor planning met Hubble veilig, gemakkelijk en snel wordt.

Neem contact op

logo-tm-white

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN KENNISMAKING

KENNIS MAKEN