Meten Is Weten

Hollandium: De Test Specialist voor Oracle E-Business Suite

Het op de juiste manier testen van software valt onder risicomanagement en kan uw organisatie veel tijd en geld besparen. Testen wordt dan ook steeds belangrijker en is nodig om inzicht te krijgen in de kwaliteit van informatiesystemen, voor het verminderen van de risico’s bij het in productie nemen (liefst vermijden) en voor het beheer zelf. Hollandium gebruikt hierbij, als testspecialist van de Oracle E-Business Suite, de Oracle Application Testing Suite.

Oracle Application Testing Suite

Een kwalitatief goed systeemontwikkelproces, waaronder testen, is onmisbaar bij het opleveren van IT-producten en bij het voorkomen van fouten. Testen van de Oracle E-Business Suite is een specialisme dat zich heeft ontwikkeld tot een vakdiscipline. Zoals iedere discipline met eigen technieken, vraagt het om specifieke kennis en vaardigheden.

Testen is noodzakelijk, zowel op het gebied van beheer als binnen specifieke projecten: Risico’s moeten immers tot een minimum worden beperkt. Het is daarom ook verstandig om te kiezen voor een test- leverancier met Oracle kennis en tools. In het geval van Hollandium werkt u samen met dé testspecialist op het gebied van de Oracle E-Business Suite.

De Oracle Application Testing Suite (Oracle ATS) maakt gebruik van Open Script en bestaat uit de volgende toepassingen:

oracle-application-testing-suite Hollandium heeft kennis van ATS in huis. Daarnaast zijn haar testconsultants zowel TMAP als ISTQB gecertificeerd, hebben een achtergrond in structureel testen en kunnen een gedegen structurele test(organisatie) opzetten, gebruikmakend van standaard testmethoden en technieken die worden toegepast op de praktijksituatie van vandaag. Kortom, hiermee is Hollandium dé testspecialist van de Oracle E-Business Suite.

Onafhankelijk

Hollandium fungeert als een onafhankelijke partij die ingeschakeld kan worden bij kleine- en grote projecten op het gebied van implementatie en beheer. Veel organisaties beginnen te beseffen dat een project eerder en binnen budget kan worden afgerond als er deskundig is getest door een andere partij dan de partij die implementeert. Hollandium werkt deskundig met de geïntegreerde testoplossing Oracle ATS.

Hoe werken wij

Oplossingsgericht werken is een absolute noodzaak, voortdurend bezig zijn met verbeteringen in diensten: Éen van de resultaten hiervan is het kunnen aanbieden van geautomatiseerd uitvoeren van testscripts. Een dienst welke Hollandium als enige partij in de markt tegen vaste, vooraf bekende kosten kan aanbieden.

oracle-application-testing-suite-map

Oracle ATS is een geïntegreerde oplossing voor Functional Testing, Load Testing en Test Management. De complete Test-lifecycle is aanwezig in deze applicatie, gebruik makend van een intuïtieve interface. De mogelijkheid van geautomatiseerd testen met testscripts is zeer aantrekkelijk omdat nieuwe releases sneller en foutloos kunnen worden uitgevoerd. Dit levert winst in tijd en kwaliteit op. Bijvoorbeeld: Installatie en (geautomatiseerd) testen van patches gedurende het weekend en de resultaten zijn maandagochtend bekend. Op die manier kunnen nieuwe releases vaker worden uitgevoerd: Regressietesten wordt zo sneller en goedkoper! Hollandium is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van het geautomatiseerd uitvoeren van testscripts. Zo kunnen veel handmatige handelingen worden vermeden. Hollandium heeft daarmee een unieke plaats veroverd in de Nederlandse Oracle E-Business Suite community als de testspecialist bij uitstek.

De oplossingsgerichtheid van de Hollandium consultants sluit goed aan bij het gebruik van de Oracle Application Testing Suite. We vertellen u er graag meer over.