logo-tm

"DAT KUNT U HET BESTE ERVAREN...."

logo-tm-white

DE KLANT VOOROP

Wij kunnen u hier natuurlijk vertellen over onze ruime ervaring in de profit- en non-profit sectoren en over onze vele succesvolle projecten, maar veel belangrijker is dat we als een hecht multi disciplinair team werken met uw belang voorop.

Ik wil voorop >

oracle

Hollandium richt zich op ICT dienstverlening binnen een aantal belangrijke aandachtsgebieden op de ERP markt: Projectmanagement, implementatie, beheer, complementaire pakketten en testmanagement. Met name de laatste activiteit groeit sterk: Hollandium heeft daarmee een unieke plaats veroverd in de Nederlandse Oracle E-Business Suite community als dé testspecialist. Objectief en onafhankelijk.

Vertel mij meer...

logo-tm-white

ONDERSTEUNING

Heeft u behoefte aan ondersteuning rondom de marktleidende technologie Oracle E-Business Suite? Onze ervaring met Oracle producten en ICT technieken, gecombineerd met onze kennis van de verschillende bedrijfsprocessen en markten (lokaal en internationaal) levert de toegevoegde waarde waar u naar op zoek bent. Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Contact >

hubble

Razendsnel inzicht in uw ERP data met Reporting, 360 graden zicht op uw organisatie met Analytics en een vooruitziende blik met Planning, de Hubble's suite van high performance management tools geven u een ongekend concurrentie voordeel. Hollandium laat u graag hoe het werkt, al dan niet over uw eigen data.

Laat maar zien >

logo-tm-white

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN KENNISMAKING

KENNIS MAKEN